Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Mezőgazdasági Múzeum

A Mezőgazdasági Múzeum Budapest szívében, a Városligetben található, gazdag történelmi és kulturális hagyományokat őrizve. Kiemelkedő gyűjteményei és interaktív kiállításai révén lenyűgöző utazást kínál a mezőgazdaság világába, egyedülálló tanulási és szórakozási élményt nyújtva minden látogatónak.
 

Millenium Háza

Abban az esetben, ha egy különleges, elegáns helyszínt keresel, ne is lapozz tovább, mert a Millenium Házát keresed!

Széchenyi Fürdő

A Széchényi Fürdőt nem kell senkinek sem bemutatni. Ismerd meg a “Szecska” új aspektusát és tedd különlegessé vállalati rendezvényed egy ikonikus helyszínnel!

Szépművészeti Múzeum

Tökéletes megközelíthetőség, exklúzív elegancia és a falakat átitató végtelen kultúra varázsa. Kell ennél több egy tökéletes helyszínhez? Élvezd a Szépművészeti Múzeum csodálatos adottságait már a következő eseményeden!

Vajdahunyad Vára

A városliget ikonikus helyszíne számos teremmel és térrel várja, hogy otthont adjon a következő rendezvényednek. Itt minden esély adott, hogy a valaha volt legkülönlegesebb közös élményeteket éljétek át

Vasúttörténeti Park

Egyik legközkedveltebb helyszínünk. A Vasúttörténeti Park  sokoldalúsága mellett, remek lokációval rendelkezik, így nem csoda, hogy villám gyorsan telítődik a rendezvény naptáruk.