1–12 termék, összesen 44 db

Ádám Villa Rendezvényközpont

Elegáns rendezvényterem, fantasztikus berendezéssel és bámulatos belsőépítészeti megoldásokkal!

Bajor Burger

A Bajor Burger egy különleges hangulatú, modern és stílusos helyszín a bArtók Béla úton, amely ideális választás kis létszámú céges rendezvények számára.

Bálna Budapest

A Bálna Budapest nem csupán egy kulturális központ, hanem egyedülálló élménytár, ahol modern design és inspiráló atmoszféra ötvöződik. Sokoldalú programokkal és kreatív térrel várja a látogatókat, hogy felejthetetlen élményt nyújtson minden vendégnek, miközben új dimenziókat nyit meg a kulturális és szórakoztató rendezvények terén.
 

Barceló Budapest Rooftop Bár

A Barceló Budapest Rooftop Bár egyedi stílusával és lenyűgöző kilátásával kápráztatja el vendégeit. Frissítő italok és kiváló szolgáltatások várják a látogatókat ezen a vibráló tetőtéri helyszínen.

Budai Vigadó

A Budai Vigadó a történelmi Várnegyed szívében elhelyezkedő rendezvényhelyszín, mely elegáns és sokoldalú térrel rendelkezik. Ideális választás esküvőkhöz, konferenciákhoz és kulturális eseményekhez egyaránt, teremtve minden rendezvénynek exkluzív atmoszférát.
 

Budapest Rendezvényhajó

A Budapest Rendezvényhajó ideális választás konferenciákhoz, meetingekhez, esküvőkhöz, gálaestekhez és más rendezvényekhez a Dunán. A kétszintes hajó lenyűgöző hátteret nyújt Budapest látnivalóival és felejthetetlen élménnyé varázsolja minden eseményt. Az ajánlott rendezvények közé tartoznak: konferenciák, céges partik, termékbemutatók, sajtótájékoztatók, családi rendezvények, esküvők, oktatási események, szórakoztató produkciók, gálavacsorák és díjátadók.

Create26

Kiválóan alkalmas előadások, konferenciák, tréningek, sajtótájékoztatók, partnertalálkozók megrendezéséhez. Rendezvénytermei rugalmasan alakíthatóak a létszám és az igények szerint, valamint technikailag teljesen felszereltek.

A rendezvényterem alapfelszereltsége

Székek és asztalok igény szerint

1 multimédiás kivetítő

Hangrendszer

3 mikrofonos audio/video kábelek

WiDi (vezeték nélküli kijelző)

D50

Professzionális és gördülékeny rendezvényekhez minden szükséges infrastruktúra rendelkezésre áll, legyen szó bármilyen típusú eseményről. A D50 szálloda és rendezvényhelyszín magas minőségű szolgáltatásokat nyújt, 24 Standard szobával, 6 Premium szobával és 6 Superior lakosztállyal, valamint kényelmes parkolási lehetőséggel, mindemellett pedig rugalmasan képesek reagálni az egyedi kérésekre is, beleértve szakemberek, látványelemek és technikai berendezések biztosítását.

Eiffel Rendezvényház

Az Eiffel Rendezvényház Budapest egyedülálló atmoszférájú és történelmi jelentőségű helyszín, mely elegáns és kifinomult térrel rendelkezik. A lenyűgöző épület ideális választás különleges rendezvényekhez, emlékezetessé téve minden alkalmat.
 
 

Europa Event Center

Az Europe Event Center modern és elegáns rendezvényhelyszín, ahol kifinomult dizájn és professzionális szolgáltatások találkoznak. Ideális választás konferenciákhoz, gálavacsorákhoz és üzleti eseményekhez egyaránt, garantálva az emlékezetes rendezvényeket a magas színvonalú környezetben.

Event Lake

Engedd, hogy elkápráztasson Budapest legújabb rendezvényhelyszíne. Zavartalan zöld környezet és az ehhez természetesen  illeszkedő,  patikamérlegen kimért elegancia: ez az Event Lake.

Event Wood

Az Event Wood egy különleges rendezvényhelyszín, mely a természet hangulatát és a modern eleganciát ötvözi, tökéletes választás konferenciákhoz és esküvőkhöz, inspiráló környezetet teremtve minden esemény számára.