Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Budapest Rendezvényhajó

A Budapest Rendezvényhajó ideális választás konferenciákhoz, meetingekhez, esküvőkhöz, gálaestekhez és más rendezvényekhez a Dunán. A kétszintes hajó lenyűgöző hátteret nyújt Budapest látnivalóival és felejthetetlen élménnyé varázsolja minden eseményt. Az ajánlott rendezvények közé tartoznak: konferenciák, céges partik, termékbemutatók, sajtótájékoztatók, családi rendezvények, esküvők, oktatási események, szórakoztató produkciók, gálavacsorák és díjátadók.

Kristály Színtér

Ideális rendezvényhelyszínt keresel konferenciához, sajtótájékoztatóhoz, csapatépítőhöz, egy workshophoz vagy akár csak egy előadást/szemináriumot szeretnél szervezni? Akkor engedd, hogy bemutassuk a Kristály Színtért  a Margitszigeten!

La Vida DUNA

Modern rendezvényhelyszín és profi stream stúdió egyben. Bármilyen élő, hibrid vagy online rendezvényelképzelést megvalósíthat. Céges rendezvények, privát rendezvények a legjobb kezekben, a legnagyobb odafigyeléssel.

Stopper Hajó

A Stopper Hajó páratlanul lenyűgöző rendezvényhelyszín a Duna partján, 240 négyzetméteres teremmel és látványos teraszokkal. Ideális választás konferenciákhoz, esküvőkhöz és céges eseményekhez.

Stopper Úszóház

Történelmi panoráma, minimalista design, a legmenőbb folyón úszó rendezvényhelyszín! Ez a Stopper Úszóház!