1–12 termék, összesen 33 db

Ádám Villa Rendezvényközpont

Elegáns rendezvényterem, fantasztikus berendezéssel és bámulatos belsőépítészeti megoldásokkal!

Anna Tanya- Rustic Garden

Az Anna Tanya  tökéletes helyszín csapatépítő eseményekhez. A helyszín lélegzetelállító hegyi és budaörsi panorámával rendelkezik, friss levegőt biztosítva. A gyönyörű lovak és a hatalmas parkoló kellemes környezetet teremtenek. A tanya alkalmas 20-200 fős csapatépítő eseményekre.

Birdies Rendezvényház, Szentendre

A Birdies egy páratlan rendezvényhelyszín a varázslatos Szentendrén, közvetlenül a Duna-parton. Eleganciája, modernitása és az egyedi design megoldások teszik az épületet különlegessé.

Budapest Rendezvényhajó

A Budapest Rendezvényhajó ideális választás konferenciákhoz, meetingekhez, esküvőkhöz, gálaestekhez és más rendezvényekhez a Dunán. A kétszintes hajó lenyűgöző hátteret nyújt Budapest látnivalóival és felejthetetlen élménnyé varázsolja minden eseményt. Az ajánlott rendezvények közé tartoznak: konferenciák, céges partik, termékbemutatók, sajtótájékoztatók, családi rendezvények, esküvők, oktatási események, szórakoztató produkciók, gálavacsorák és díjátadók.

D50

Professzionális és gördülékeny rendezvényekhez minden szükséges infrastruktúra rendelkezésre áll, legyen szó bármilyen típusú eseményről. A D50 szálloda és rendezvényhelyszín magas minőségű szolgáltatásokat nyújt, 24 Standard szobával, 6 Premium szobával és 6 Superior lakosztállyal, valamint kényelmes parkolási lehetőséggel, mindemellett pedig rugalmasan képesek reagálni az egyedi kérésekre is, beleértve szakemberek, látványelemek és technikai berendezések biztosítását.

Etyeki Kúria

Borkóstoló? Konferencia? Tréningek? Partnertalálkozó? Termékbemutató? Csapatépítő és tematikus rendezvények? Gála vagy karácsonyi vacsora? Válassza az Etyeki Kúriát és garantáltan nem fog csalódni!

Event Lake

Engedd, hogy elkápráztasson Budapest legújabb rendezvényhelyszíne. Zavartalan zöld környezet és az ehhez természetesen  illeszkedő,  patikamérlegen kimért elegancia: ez az Event Lake.

Festetics Palota

Engedd, hogy elkápráztasson Budapest legújabb rendezvényhelyszíne. Zavartalan zöld környezet és az ehhez természetesen  illeszkedő,  patikamérlegen kimért elegancia: ez az Event Lake.

Flashback stúdió

Elegáns rendezvényterem, fantasztikus berendezéssel és bámulatos belsőépítészeti megoldásokkal!

Gödöllői Kastély

Fedezze fel a varázslatos Gödöllői Kastélyt, ahol történelmi elegancia és lenyűgöző környezet várja Önt, ideális helyszín bálokhoz, gálavacsorákhoz, tréningekhez és exkluzív rendezvényekhez.

Gourmet Terem & Hinta Terasz

Trendi és fiatalos rendezvényhelyszín, modern hangulatos kivitelben Budán. Kisebb volumenű céges rendezvények nyár indító vagy nyárzáró partikra tökéletes helyszíne. 

Il Bacio Di Stile

Exkluzív belvárosi rendezvényhelyszín lélegzetelállító panorámával.