1–12 termék, összesen 50 db

Ádám Villa Rendezvényközpont

Elegáns rendezvényterem, fantasztikus berendezéssel és bámulatos belsőépítészeti megoldásokkal!

Anna Tanya- Rustic Garden

Az Anna Tanya  tökéletes helyszín csapatépítő eseményekhez. A helyszín lélegzetelállító hegyi és budaörsi panorámával rendelkezik, friss levegőt biztosítva. A gyönyörű lovak és a hatalmas parkoló kellemes környezetet teremtenek. A tanya alkalmas 20-200 fős csapatépítő eseményekre.

Bajor Burger

A Bajor Burger egy különleges hangulatú, modern és stílusos helyszín a bArtók Béla úton, amely ideális választás kis létszámú céges rendezvények számára.

Bálna Budapest

A Bálna Budapest nem csupán egy kulturális központ, hanem egyedülálló élménytár, ahol modern design és inspiráló atmoszféra ötvöződik. Sokoldalú programokkal és kreatív térrel várja a látogatókat, hogy felejthetetlen élményt nyújtson minden vendégnek, miközben új dimenziókat nyit meg a kulturális és szórakoztató rendezvények terén.
 

Barceló Budapest Rooftop Bár

A Barceló Budapest Rooftop Bár egyedi stílusával és lenyűgöző kilátásával kápráztatja el vendégeit. Frissítő italok és kiváló szolgáltatások várják a látogatókat ezen a vibráló tetőtéri helyszínen.

Birdies Rendezvényház, Szentendre

A Birdies egy páratlan rendezvényhelyszín a varázslatos Szentendrén, közvetlenül a Duna-parton. Eleganciája, modernitása és az egyedi design megoldások teszik az épületet különlegessé.

Budai Vigadó

A Budai Vigadó a történelmi Várnegyed szívében elhelyezkedő rendezvényhelyszín, mely elegáns és sokoldalú térrel rendelkezik. Ideális választás esküvőkhöz, konferenciákhoz és kulturális eseményekhez egyaránt, teremtve minden rendezvénynek exkluzív atmoszférát.
 

Budapest Rendezvényhajó

A Budapest Rendezvényhajó ideális választás konferenciákhoz, meetingekhez, esküvőkhöz, gálaestekhez és más rendezvényekhez a Dunán. A kétszintes hajó lenyűgöző hátteret nyújt Budapest látnivalóival és felejthetetlen élménnyé varázsolja minden eseményt. Az ajánlott rendezvények közé tartoznak: konferenciák, céges partik, termékbemutatók, sajtótájékoztatók, családi rendezvények, esküvők, oktatási események, szórakoztató produkciók, gálavacsorák és díjátadók.

Create26

Kiválóan alkalmas előadások, konferenciák, tréningek, sajtótájékoztatók, partnertalálkozók megrendezéséhez. Rendezvénytermei rugalmasan alakíthatóak a létszám és az igények szerint, valamint technikailag teljesen felszereltek.

A rendezvényterem alapfelszereltsége

Székek és asztalok igény szerint

1 multimédiás kivetítő

Hangrendszer

3 mikrofonos audio/video kábelek

WiDi (vezeték nélküli kijelző)

D50

Professzionális és gördülékeny rendezvényekhez minden szükséges infrastruktúra rendelkezésre áll, legyen szó bármilyen típusú eseményről. A D50 szálloda és rendezvényhelyszín magas minőségű szolgáltatásokat nyújt, 24 Standard szobával, 6 Premium szobával és 6 Superior lakosztállyal, valamint kényelmes parkolási lehetőséggel, mindemellett pedig rugalmasan képesek reagálni az egyedi kérésekre is, beleértve szakemberek, látványelemek és technikai berendezések biztosítását.

Eiffel Rendezvényház

Az Eiffel Rendezvényház Budapest egyedülálló atmoszférájú és történelmi jelentőségű helyszín, mely elegáns és kifinomult térrel rendelkezik. A lenyűgöző épület ideális választás különleges rendezvényekhez, emlékezetessé téve minden alkalmat.
 
 

Etyeki Kúria

Borkóstoló? Konferencia? Tréningek? Partnertalálkozó? Termékbemutató? Csapatépítő és tematikus rendezvények? Gála vagy karácsonyi vacsora? Válassza az Etyeki Kúriát és garantáltan nem fog csalódni!